Στάλθηκε στο γραμματοκιβώτιο[προστασία μέσω email]

Τηλεφωνήστε86 188 512 10105

Εταιρικό Προφίλ


Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς>Εταιρικό Προφίλ

Εταιρική Παρουσίαση

Η JWELL Machinery Co, Ltd ιδρύθηκε το 1997 , Σαγκάη, Κίνα.

Με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πλαστικής εξώθησης, η Jwell Company έχει γίνει διακριτική λόγω της βαθιάς κατανόησής της για πλαστική εξώθηση και των εξαιρετικών επιδόσεων της μηχανικής επεξεργασίας.

Για αρκετό καιρό, συγκεντρώνουμε εμπειρία παραγωγής και προσαρμογής μηχανών, μαθαίνοντας την τελευταία τεχνολογία της εξώθησης πλαστικών και εγγυόμαστε την παραγωγή υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης CE ή UL, πιστοποίησης συστήματος διαχείρισης ποιότητας IS09001 και 2008.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ανάπτυξης, η Jwell έχει γίνει ο ηγέτης της βιομηχανίας εξώθησης πλαστικών. Η Jwell είναι επίσης ο μεγαλύτερος παραγωγός πλαστικών μηχανημάτων εξώθησης στην Κίνα με 6 μεγάλα εργοστάσια παραγωγής που βρίσκονται στη Σαγκάη, τη Suzhou, το Changzhou, το Haining, το Zhoushan, το Dongguan.

Εν τω μεταξύ, το πρώτο εργοστάσιο της Jwell στο εξωτερικό - το εργοστάσιο της Jwell Thailand είναι επίσης υπό κατασκευή. Η Jwell διατηρεί πάντα την καινοτομία και παρέχει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες μετά την πώληση για πελάτες στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Η JWELL διαφοροποιεί τις γραμμές εξώθησης της για να ικανοποιήσει διαφορετικά αιτήματα μάρκετινγκ.

Γκάμα των προϊόντων

Shot οθόνη στο 2021 06-11 3.44.40-PM


Factory Tour

20210226134312 εικόνα QQ

Οι δεξιότητές μας και η τεχνογνωσία μας

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξώθησης πλαστικών, η Jwell Company έχει γίνει ξεχωριστή λόγω της βαθιάς κατανόησης της εξώθησης πλαστικών και της εξαιρετικής απόδοσης της επεξεργασίας μετάλλων. Για αρκετό καιρό, συγκεντρώνουμε εμπειρία παραγωγής και προσαρμογής μηχανών, μαθαίνουμε την τελευταία τεχνολογία εξώθησης πλαστικών και εγγυόμαστε παραγωγή υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης CE, πιστοποίησης συστήματος διαχείρισης ποιότητας IS09001 και 2008 Με την επέκταση του επιχειρηματικού πεδίου, δημιουργήσαμε ειδικά την Shanghai Jwell Installation and Services Co., Ltd. για να διασφαλίσουμε την ποιότητα, την έγκαιρη παράδοση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, έτσι ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση των πελατών μας και της Jwell Company μπορεί να είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

04af4225_ 看图 王

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ JWELL GLOBAL

Αυτό το σύστημα στοχεύει να βοηθήσει τους εξαιρετικούς μηχανικούς της παγκόσμιας βιομηχανίας εξώθησης να αξιολογούν και να πιστοποιούν τον εαυτό τους μέσω της πλατφόρμας Jwell και να παρέχουν ευκαιρίες μάθησης και σχέδιο κατάρτισης σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις και να προωθούν την ανάπτυξη και την πρόοδο της βιομηχανίας εξώθησης.

Προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση στους τεχνικούς των πελατών μας. Η βάση μας θα πραγματοποιεί τακτικά το συνέδριο για την ενημέρωση των πιο προηγμένων τεχνολογιών.